SON DAKİKA

Kayip Atlas

Makale Yazarak Para Kazanma

Makale Yazarak Para Kazanma
Bu haber 29 Mayıs 2020 - 14:59 'de eklendi ve 140 views kez görüntülendi.

Makale Yazarak Para Kazanma Teknoloji ile birlikte, birçok iş fırsatı ortaya çıkmış ve hala ortaya çıkmıştır. Çok sayıda işin ortaya çıkmasıyla makale alımı yazarak nasıl para kazanabilirsiniz? Soru genellikle sorulur. bu makalede makale yazımından bahsedeceğiz.

Para alımı yapmanın yollarından biri olan freelancer makale yazma mesleğine her gün 2-3 saat harcayarak ek gelir elde edebilirsiniz. Ancak bu mesleğe ev sahipliği yapmak istediğiniz özellikler var. İsterseniz, bu özelliklere hızlı bir şekilde göz atalım.

Makale Yazmak için Gerekli Özellikler
Her şeyden önce, yazmayı sevmelisiniz. Hayal gücünüz ve ifade gücünüz yüksek olmalıdır. kendi siteniz için içerik hazırlıyormuş gibi dikkat çekmek ve gereksiz kelimeleri kullanmak istemezsiniz. Çünkü makale yazan bazı insanlar, gereksiz kelimeler kullanarak gereksiz cümleler kullanarak haksız karlar oluşturmaya çalışırlar. siz onlardan biri olmayacaksınız.

Türkçe kurallara hakim olmalısınız. Bir içerik oluştururken, yazım ve yazım kurallarına uymak istersiniz. makaleler yazmak için kesinlikle ‘Seo’ kavramını öğrenmelisiniz. Bugün, makaleler genellikle sitelerde yazılmaktadır, bu nedenle Seo kavramı son derece önemlidir.

Konunuz bağlamında anahtar kelimeleri dikkatle seçmelisiniz. Sadece dikkatlice seçmek zorunda değilsiniz, kelimelerin miktarına paralel olarak yerleştirmelisiniz.

Makalelerimi nasıl satın alabilirim?
Makale yazma dürüst bir iş gibi görünse de, bazı zorluklar var. örneğin, günde 50 makale yazacaksınız, ancak bu makaleleri nerede satacaksınız? endişelenme. Bu sorun çerçevesinde serbest iş olanakları sağlayan forumlar ve forumlar bulunmaktadır. Bu sitelerden en az birine abone olarak makalelerinizi sisteme hazır olarak yüklersiniz. makaleleri siparişe göre de satacaksınız. Tabii ki, sattığınız makale ücretlerinden belirli bir kesinti olacaktır. Çünkü konum sizi müşteriye bağlar. ayrıca, reklam maliyetleri vb. satışınızı azaltır.

Hala ek işler yaparak para kazanmak isteyenler için en gerçekçi ek iş fırsatlarını ve ekstra gelir fırsatlarını arıyoruz. Bu yazıda, oturduğunuz yerden para kazanacağınız ve çok moda olacağınız başka bir işten bahsedeceğiz. Yazarak para kazanmak …

Çoğu gelişmiş ülkede, yazma ve ayrıca okuma becerileri insanlara erken yaşlardan itibaren öğretilmektedir. Bu beceriler toplumda yaygın olsa da, yalnızca çok az okur yazar topluluk kar elde etmek için hoşgörülü bir şekilde yazar. Bazı yazarlar ek gelir elde etmek için yarı zamanlı olarak yazarken, diğer yazarlar yayınlanabilir içerik oluşturarak tam zamanlı yazarlar. Tam zamanlı ek iş de bunu bir iş olarak değerlendirmek isteyip istemediğinizi, yazma yeteneğinizin tamam madeni paralar olarak kabul edildiğini düşünüyorsanız, önemli ölçüde yazarak kazanacaksınız. Yazarak para kazanmanın yolunu bulmak için aşağıdaki önerileri okumanızı öneririz.

Serbest Yazma nedir?
Bildiğiniz gibi, web hayatımızın merkezinde. Hemen hemen herkes zamanının çoğunu sanal ortamlarda geçiriyor, bu kadar çoğumuz web sayesinde para bile kazanabiliriz. Web’in bu şekilde gelişmesi, hayatlarına yeni bir soluk getirmek veya ek gelir elde etmek isteyenler için birçok farklı iş fırsatı yarattı. bunlardan biri serbest yazı. Serbest yazarlar, diğer serbest meslek grupları gibi çalışmalarını biraz serbest çalışma anlayışıyla gerçekleştirirler. Yani kendi işinizi yapıyorsunuz – yazıyorsunuz – bağımsız bir işletme sahibi olarak görülüyorsunuz. Bu kişiler genellikle bir veya daha fazla müşteri için yazarlar ve yazdıkları makale / makale grubu başına grup ücreti alırlar. Serbest yazma işinde uzman olduğun topografik noktaya göre değişen farklı isimlerle tanınıyorsun.

Freelance Blogger – Blog gönderileri yazar. İçerik Yazarı – Farklı içerik türleriyle ilgilenir (ürün tanıtım bültenleri, blog gönderileri, e-kitaplar vb.) SEO Yazar – Google arama sonuçları sayfasında üst sıralarda yer almanızı sağlayacak optimize edilmiş içerik sunar. İçerik Stratejisi Uzmanı – Yaratıcılık ve içerik yönetimine odaklanır. Serbest web sayfası Yazarı – Web odaklı içerik üretir. Ghost Writer- E-kitaplar, blog yazıları, web sitesi sayfaları, e-posta, tanıtım bültenleri vb. Birçok konuda makaleler hazırlıyorlar, ancak bunu başkası adına yaptıkları için isimlerini kullanmıyorlar.
Profesyonel Yazar – Belirli bir süre için sözleşme yazarı olarak çalışan herkes kendisine “profesyonel yazar” diyebilir.

Başlangıç   aşaması için, yazma hizmetinizi bir topografik noktayla sınırlamalısınız, örneğin blog yazmaya başlayacaksınız. Blog yazmanın, tomurcuklanan bir yazar olarak içsel olarak en iyi şekilde ifade edebileceğiniz en iyi ve en kolay serbest yazı türü olduğuna inanıyoruz.

Neden diye soruyorsun?

Çünkü blog yazıları kısa. (Blog gönderilerinin çoğu 700 ile 1500 kelime arasındadır). Blog yazmak kalıcı bir iş haline gelebilir ve bu da onu bir metin veya dergi yazmaktan farklı kılar. Serbest yazınızın gençliğinde bir veya daha fazla hizmet türünde uzmanlaşabilirsiniz. seçim tamamen sizindir. Başlangıçta sunacağınız serbest hizmet türlerine gelince….

Düzenleme – temel metin düzenlemeyi sağlayacak veya gelişmiş düzenleme adı altında daha derinlemesine bir yaklaşım izleyeceksiniz.
Hayalet Yazma – Yazdığınız içerikte adınız belirtilmez. örneğin, müşterilerinizden biri sizden onlar adına bir e-kitap yazmanızı isteyebilir.
Metin Yazarlığı – Web siteleri için metinler, basın bültenleri, satış sayfaları yazacak veya herhangi bir web sitesini güncellemek için yaratıcılığınızı ve ikna gücünüzü kullanacaksınız. Sosyal Medya Pazarlaması – Sosyal medya hizmetleri, birçok serbest yazar için birincil iş deneyimini yapılandırır. Bu hizmet, müşterinin sosyal medya hesaplarını yönetmenizi ve dolayısıyla düzenli olarak güncellemenizi gerektirir.
Blog Yönetimi – bir bloga sahip olan bir müşteri için yazar kontrolü yaparsınız, aksi takdirde blog sayfasının içeriğini düzenlemek ve yayınlamaktan şahsen sorumlu olabilirsiniz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA